Esittely

Tämän Fit’n Sniff -sivuston takaa löytyy koiraharrastaja Päivi Kokko. Kiinnostusta on ollut opetella uusia asioita seminaareissa, kursseilla, kirjallisuudesta sekä hyödyntämällä erilaisia verkko-opiskelumahdollisuuksia. Koirieni kanssa olen päässyt tutustumaan etenkin hajutyöskentelyn ja agilityn ihmeellisiin maailmoihin.

Lue lisää koiristani

Koulutusajatukseni pohjautuu siihen, että tekemisen on oltava sekä itselle että koiralle palkitsevaa ja reilua. Koiran kanssa toimiessa pidän tärkeänä, että tiimi toimii keskenään luottavaisesti ja iloisesti, ja että arjen ja harrastusten taidot opetetaan perusteellisesti keskittyen perustaitoihin, itseluottamuksen rakentamiseen ja motivaatioon huomioiden samalla koiran lajityypilliset tarpeet.

Tarjoan suunnittelu- ja koutsausapua etenkin hajutyöskentelyn ja agilityn saralla. Hyödynnän näissä kätevästi koulutukseni ja työelämän kautta saamaani kokemusta testausasiantuntijana ja käyttökokemus/käyttöliittymäsuunnittelijana. Palveluni on aina käyttäjälähtöistä ja juuri kyseisen koirakon tarpeille räätälöityä. Sovellan myös sujuvasti tekniikan uusimpia mahdollisuuksia mm. treenien suunnittelussa, videoinnissa ja analysoinnissa. Lisäksi pystyn tiivistämään sekä kirjallista että luentotyyppistä materiaalia visuaalisin muistiinpanon keinoin.

Jos kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä joko suoraan yksityisviestillä Facebookin kautta tai sähköpostitse

fitnsniff(at)gmail.com

Sharing is caring!